Sunday 13 February 2011

Homes això us interessa! (Personalitzant Playboy)



Tot el món 2.0, les xarxes socials etc no es tracta només de facebook, twitter, aplicacions d'iphone, virals a youtube entre d'altres, ara també pots crear la teva pròpia revista Playboy.
Playboy Argentina ha fet que una dona pugui ser la protagonista d'una revista Playboy, estigui on estigui. Els requisits: una webcam, internet, poca roba i molt poca vergonya.
Es tracta d'un tutorial amb un fotògraf que et va ajudant a posar davant la càmera i et va fent fotografies, aleshores selecciones les fotografies que més t'agradin i crees un book online. Però aquí no s'acaba, a més a més pots compartir aquest book i els teus amics et poden puntuar. Entrant en un concurs, que la pròxima Playboy Girls serà elegida a partir dels books preferits.

Amb això, Playboy ens demostra que a la red hi ha lloc per a qualsevol marca, només cal creativitat per trobar què fer per tal d'interactuar amb el teu públic. Playboy no només aconsegueix que les dones formin part de Playboy, ja que és una revista per homes, sinó que a més a més els homes, lectors de la revista, votin per aquestes, és a dir, que els homes diguin qui els hi agrada més d'un "catàleg" de dones que suposem que són normals, que no són models. Un estudi de mercat gratuït?

Per veure la campanya cliqueu.

No comments:

Post a Comment