Thursday 10 February 2011

"Helppy" un producte bastant interessant


Escoltant l'Spotify en un dels "descansos" de la meva música, els anuncis, em vaig quedar parada: un anunci d'spotify i no era Melendi! era Helppy. (Perquè després diguin que la publicitat d'Spotify no serveix)
Helppy ( www.helppy.es ) és una web en la que pots trobar gent que t'ajudi a fer tasques bastant senzilles, però que no tens temps per fer-les, a canvi de diners. (com diuen ells pots buscar el teu helppy) Però també pots apuntar-te per tal de ser un helppy, que són els que s'ofereixen a fer tots aquests encàrrecs, com per exemple estudiants.
La idea va sorgir fa un any, al 2010, d'un executiu Jerónimo Folgueira, el qual és el fundador. Ell era un executiu que no tenia temps, i menys per fer coses com anara a fer cua per comprar una entrada d'un concert que no es podia fer mitjançant la web. I a partir d'aquí s'ha anat donant forma a aquesta idea fins a crear Helppy.
Des del meu punt de vista crec que és una idea molt bona, ajuda a molta gent, tan als que helppys com els que busquen helppys.
De manera que si ets una persona que tens temps lliure i vols guanyar alguns calerons, sense horaris fixes i sense monotonia, o al contrari, si no tens temps per fer totes aquelles coses com anar a la tintoreria, buscar pis etc, ja sabeu on acudir.


No comments:

Post a Comment