Sunday 13 February 2011

gencat.mobi


No només les marques comercials les podem trobar en 2.0, sinó que també podem trobar-hi les administracions públiques. Un exemple és la Generlaitat de Catalunya amb les campanyes 012.
Ara han creat gencat.mobi, un servei de gencat per smartphones en el que hi pots trobar tot de serveis de gencat amb les avantatges que estant adaptats al format mòbil, que hi pots accedir des de qualsevol lloc i que és gratuït. En aquest podem trobar 4 portals diferents: el de Rodalies (En el que es pot consultar horaris, tarifes i recorreguts dels trens de rodalies), el mou-te en transport públic, cercador d'equipaments (on pots trobar qualsevol equipament que busquis com bibliotèques o hospitals) i les càmeres de trànsit (que t'informen de la situació del trànsit de Catalunya).

Cada vegada s'estant creant més serveis i aplicacions per smartphones, s'està apostant molt per aquests. És clar que el futur del món comunicatiu es dirigeix cap aquí. I és que pels seus usuaris les avatatges són múltiples, ja que ara podem fer moltes coses i contactar amb qui vulguem des de qualsevol lloc.

No comments:

Post a Comment